PPC82 Moonlight Heights – Hearing Timetable – Day One

-

WEDNESDAY, 9 AUGUST 2023		
9am-9.15am (15 mins)	Commissioner's Introduction	
9.15am-10.15am (1 hour)	Legal Submission – Jeremy Brabant (for the Applicant)	
10.15am – 10.30am (15 mins)	BREAK	
10.30am -11.15am (45 mins)	Legal Submission – Warren Bangma (for KDC)	
Case for the Applicant:		
11.15am – 12.15pm (1 hour)	Case for the Applicant	
12.15pm–1.00pm (45 mins)	LUNCH	
1.00pm - 3.00pm (2 hours)	Case for the Applicant	
3.00pm – 3.15pm (15 mins)	BREAK	
3.15pm – 3.35pm (20 mins)	Rose Dixon	
3.35pm- 3.45 (10 mins)	Nola Smart – Fire and Emergency NZ	
3.45pm- 4.15pm (30 mins)	Time allocated for any other submitters who wish to speak	
END OF DAY ONE		

PPC82 Moonlight Heights – Hearing Timetable – Day Two

THURSDAY, 10 AUGUST 2023		
9.00am-9.15am (15 mins)	Commissioner's Introduction	
9.15am -10.15am (1 hours)	Emma Smith on behalf of B&N Lowe and others	
10.15am-10.30am (15 mins)	BREAK	
10.30am -12.00pm (1.5 hours)	Emma Smith on behalf of B&N Lowe and others	
12.00pm – 12.15pm (15 mins)	Extra time for any other submitters.	
12.15pm - 1.00pm (45 mins)	LUNCH BREAK	
KDC Representatives		
1.00pm - 1.45pm (45 minutes)	Emily Buckingham (Council Consultant Planner)	
1.45pm – 2.00pm (15 mins)	David Usmar (KDC Infrastructure)	
2.00pm – 2.30pm (30 mins)	Nick Marshall (Northland Transport Alliance)	
2.30pm – 2.45pm (15 mins)	BREAK	
2.45pm - 3.45pm (1 hour)	Applicant's Reply	
3.45pm – 4.15pm (30 mins)	Commissioner's Summary	
4.15pm - 4.30pm (15 mins)	Commissioner's Procedural Information	
END OF HEARING		